Hvem er jeg?

Kontakt mig for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

  Hvem er jeg?

  Kontakt mig for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

   Jeg hedder Pernille Berg, og jeg er privatpraktiserende stress- og psykoterapeut i København K.

    

   Som psykoterapeut finder jeg det meningsfuldt at hjælpe andre med, at skabe sig det liv de ønsker, igennem en større indsigt i deres reaktionsmønstre, og ved at tilbyde værktøjer til, at løse de udfordringer, som den enkelte står over for.

    

   Jeg er specialiseret inden for biopsykologien, og i hvordan vores arv og miljø i samspil kan give os nogle udfordringer i en verden, hvor den menneskelige evolution ikke er fulgt med i samme hastighed, som den teknologiske og personlige udvikling, og som gør os disponible for stress, bekymringer, overspisning, magtkampe, utroskab m.v.

    

   Jeg er eksamineret Master Coach, Stressterapeut og Psykoterapeut fra Coach & Psykoterapeut Skolen i København. Jeg er oprindeligt uddannet inden for IT og ledelse, og jeg har i mange år arbejdet som leder af kundeservice centre inden for både det offentlige og det private regi. I mine tidligere jobs har det altid været mennesket, der har optaget mig mest; interessen for, hvorfor vi reagerer som vi gør, og hvor stor en betydning vores psykiske velbefindende har for vores livsglæde.

    

   Jeg er medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter, som er din garanti for, at jeg har gennemført en 4-årig terapeut uddannelse, og at jeg lever op til et etisk regelsæt for udførelse af psykoterapi.

   Privatpraktiserende stress- og psykoterapeut Pernille Berg

   Kontakt mig for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

    Udtalelser