Hvem er jeg?

Kontakt mig for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

  Hvem er jeg?

  Kontakt mig for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

   Jeg hedder Pernille Berg, og jeg er privatpraktiserende psykoterapeut og parterapeut i København K.

   Som terapeut finder jeg det meningsfuldt at hjælpe andre med, at skabe sig det liv de ønsker, igennem en større indsigt i deres reaktionsmønstre, og ved at tilbyde værktøjer til at løse de udfordringer, som den enkelte person eller det enkelte par står over for.

   Min tilgang

   Jeg er specialiseret inden for biopsykologien og den emotionsfokuserede parterapi (EFT).

   Jeg arbejder ud fra en model om at mennesket er født med følelser for at sikre overlevelse. Hvis vi f.eks. ikke kunne føle frygt, ville vi ikke reagere ved fare. Følelser får os til at handle så vi f.eks. flygter eller gemmer os, når vi bliver bange.

   Vores hjerne har ikke udviklet sig nævneværdigt de sidste mange tusinde år, og den er designet til at overleve i et særdeles fjendtligt miljø. Det giver nogle konsekvenser i vores moderne samfund, hvor vores reaktioner ofte kommer langt stærkere til udtryk, end det i realiteten er nødvendigt. Vi kan selv blive overraskede over, hvor stærke vores reaktioner er, og vores hjerne kan blive så kapret af følelsen.

   I lighed med alt andet som vi har med fra fødslen, og siden har udviklet og lært at anvende, er det også afgørende for følelserne, hvordan vi har lært at bruge og forholde os til dem. Vores følelsesliv og reaktioner på dem er formet ud fra de erfaringer vi har gjort os igennem vores opvækst. Det betyder at vi kan komme til at reagere uhensigtsmæssigt i nogle situationer.

   Igennem psykoterapi kan du lære at forstå dine mønstre og ændre de reaktioner, som du oplever som uhensigtsmæssige.

   Privatpraktiserende stress- og psykoterapeut Pernille Berg

   Min baggrund

   Jeg er eksamineret Psykoterapeut fra Coach & Psykoterapeut Skolen og Emotionsfokuseret parterapeut fra EFT-Instituttet.

   Jeg er oprindeligt uddannet inden for IT og ledelse, og jeg har i mange år arbejdet som leder af kundeservice centre inden for både det offentlige og det private regi. I mine tidligere jobs har det altid været mennesket, der har optaget mig mest; interessen for, hvorfor vi reagerer som vi gør, og hvor stor en betydning vores psykiske velbefindende har for vores livsglæde.

   Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, som er din garanti for, at jeg har gennemført en 4-årig terapeut uddannelse, og at jeg lever op til et etisk regelsæt for udførelse af psykoterapi.

   Kontakt mig for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

    Udtalelser